Adăugați culori aprinse în copilăria copilului Dumnevoastră!

Comandați jucării în Toys Toys!

Constructore, căi ferate, biciclete, mașini, jocuri active pentru stradă și casă, produse creative pentru copii și puzzle colorate! Dăruiți copilului posibilitatea de ași aminti copilăriea cu zămbet pe buze pe mulți ani în viitor!

De ce anume Toys Toys? Făcând comanda de jucărie la noi Dumnevoastră primiți nu doar:
*produs garantat cu siguranță și cu certificat în vigoare.
*livrare rapidă datorită grupului personal de șoferi.
*consultarea menegerilor noștri, care vă vor oferi informație despre produs și vă vor propune jucării potrivite vîrstei copilului Dumnevoastră.

Dar principalul, ce vă putem oferi – este joaca! Joaca, care vă face copilul Dumnevoastră fericit! Ajutați copilul Dumnevoastră de a face cunăstință cu lumea înconjurătoare! Deoarece, joaca – este dezvoltoarea logicii, gândirii, atenții, coordonării și motoricii.

Colectivul Toys Toys se străduie să aleagă pentru copiii Dumnevoștrii cei mai buni, verificați producători în care are încredere tot globul pămîntesc!
Noi importăm mai mult de 20 000 produse pentru copii.

Cum v-a crește copilul Dumnevoastră? Această mult depinde de jucăriile, care ați cumpărat astăzi copilului Dumnevoastră. Dăruiți copiilor voștri o copilărie de curcubeu – faceți o alegere corectă de jucării în Toys Toys!